Zomerdarts

Regelement Zomer Competitie De Tempel

Als wedstrijdreglement geldt het officiële KDO-reglement van de wedstrijden. Ook hier geld: spelers mogen maar in één team deelnemen. De zomercompetitieleiding kan hierop te allen tijde ingrijpen indien dit noodzakelijk is.

 

SPELTYPE

Het gespeelde speltype is:

· 4 x individueel 501, b.o. 5

· 4 x koppels tac-tic's of 501, b.o. 3 (Uit-team mag beslissen)

· 1 x teamronde 701, b.o. 1

 

WEDSTRIJDFORMULIEREN

Het wedstrijdformulier dient direct na de wedstrijd ingeleverd te zijn (1 formulier is voldoende, af te geven door het thuisspelende team) bij de bar:

 

PUNTENTELLING STAND

Alle gewonnen wedstrijden zijn punten. Dit wordt dan ook in de stand opgenomen.

 

START COMPETITIE

Doordat we maar 6 inschrijvingen hebben mogen ontvangen is besloten dat we een halve competitie tegen elkaar gooien. We zullen daardoor met de competitie gaan starten op vrijdag 25 mei. Vanaf deze week zal 5 opvolgende vrijdagen de competitiewedstrijden gespeeld worden. Op zaterdag 23 juni zullen de we de finale dag houden waardoor de nummer 1 tot 4 een kruisfinale spelen en de nummer 5 en 6  om die plek spelen. Wij willen starten met de kruisfinales om 15.00 uur. Na de kruisfinale zal er wederom een gezamenlijke BBQ gehouden worden die aangeboden wordt door Sportcafé De Tempel.  Om 20.00 uur zullen we starten met de wedstrijden om 5-6, 3-4 en de finale.

* Mocht er een team zijn die niet kan op 23 juni dan zal het eerst volgende team in de stand zich plaatsen voor deze avond.

 

WEDSTRIJD VERZETTEN

Verzetten is niet mogelijk omdat we de week erop al de finaledag hebben  mocht je niet kunnen dan verlies je de wedstrijd met 5-0.

 

Wij wensen iedereen een fijne, gezellige en sportieve zomercompetitie toe!

Menu