Darten

Darten in Sportcafé

Darten is een van de sporten die bij De Tempel bijzonder vaak gespeeld wordt. Op dinsdagavond zijn er diverse teams aanwezig voor een gezellige trainingsavond. Verder zijn er op woensdag, donderdag en vrijdag speelavonden waar 5 teams in competitieverband de strijd aangaan met andere dartteams in en om regio Eindhoven.  Dit gebeurt zowel in de bonden KDO en DOE. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een pijltje te komen gooien wanneer de banen beschikbaar zijn.

‼️ Competitie start week van 7 maart ‼️

Een bericht waar jullie waarschijnlijk al op zaten te wachten, kunnen we eindelijk weer met jullie communiceren. De competitie kan weer gaan starten! 🎯

Hoe gaat dit in zijn werk?
In de week van 7 maart (3e wedstrijd van de tweede helft) begint de competitie, volgens het reguliere speelschema. Dit i.v.m. carnavalsvakantie. De eerste twee wedstrijden van de tweede helft worden opgeschoven naar het einde van het seizoen. Om het zo eerlijk mogelijk en werkbaar te maken is er gekozen om de gehele eerste helft van het seizoen te schrappen. Behalve de bijzondere resultaten! 😏

Omdat er maar een half seizoen wordt gegooid, is het dit jaar wat anders dan normaal met de disivie kampioenschappen. Hiervoor hebben we (denken we) een leuke oplossing bedacht.

Wij gaan een teamkampioenschappendag organiseren. Meer informatie hierover qua datum, locatie en prijzen wordt voor de start van de competitie bekend gemaakt!

We hopen dat jullie net zoveel zin hebben om te beginnen als wij!
Dit bericht wordt ook z.s.m. op de website gezet, maar we willen jullie vast vragen dit bericht te delen. Zodat zoveel mogelijk leden hiervan op de hoogte zijn!

LETS PLAY DARTS! 😍

 

Menu