Over ons

Het familiebedrijf en het team

Als familiebedrijf willen wij in het contact met onze klanten, werknemers en vrijwilligers het familiegevoel uiten; iedereen zich laten thuis voelen, gezellig praten onder het genot van een hapje en een drankje.Wij werken met goed opgeleide koks, enthousiast barpersoneel en hulpvaardige vrijwilligers.

Het team achter Sportcafé de Tempel

Wil je meer weten van Conny, Djeffrey, Ingeborg en Evert?

uit de oude doos

een van onze eerste open dagen

presentatiemiddag, lang geleden

presentatiemiddag, lang geleden

Voorgeschiedenis

In 1998 zijn wij, Conny Brouwers en Evert Bos, gestart als beheerders van Sportcafé De Tempel wat wij met veel enthousiasme runnen. Het Sportcafé De Tempel vindt u in Eindhoven en is een gezellig en sfeervol café dat speels van opzet en flexibel in haar mogelijkheden is.

Variatie

Wij bieden de mogelijkheid eindeloos te variëren in feesten en (sport-) evenementen, zodat in principe ieder evenement of feest wordt verzorgd.
Sportcafé de Tempel is inmiddels een familiebedrijf geworden waar u als klant nog kunt genieten van de ouderwetse Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

eerste visitekaartje

ons eerste visitekaartje

Lid van Netwerkclub 040

Netwerkclub 040 heeft tot doel ondernemers kennis met elkaars ondernemingen te laten maken en te bevorderen dat deze ondernemers elkaars ambassadeur worden.

Menu