Voetbal

Origin Indoor

Origin Indoor voetbal is een groep enthousiaste spelers die meestal niet deelnemen aan competities maar gewoon voor ons eigen plezier. Elke dinsdag van 17 tot 18 uur spelen we in Sportcafé De Tempel.

We zijn blij daar elke dinsdagavond van hun gastvrijheid gebruik te kunnen maken want we worden regelmatig voorzien van bitterballen en andere lekkere hapjes.

Woenselse Zaalvoetbal Competitie

De naam WZC staat voor Woenselse Zaalvoetbal Competitie. Deze vereniging is in 1968 opgericht met als doel recreatief te zaalvoetballen.  Afwijkend van andere zaalvoetbal competities is de speeldag en tijd. Er wordt gespeeld op de zondagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur in zalen in en rondom Woensel.  Dit gebeurt volgens de spelregels van het voormalig NCS. De deelnemende teams variëren van jong tot oud daarom staat respect en sportiviteit voorop.

De WZC bestaat momenteel nog uit 20 deelnemende verenigingen. Aanmelden van nieuwe teams is mogelijk onder bepaalde voorwaarden.  Hier voor kunt u contact opnemen met het bestuur. Op onze website vindt u alle gegevens.

Menu