Antaris

Antares

de spelers van Antaris / Air Liquide

de spelers van Antaris

trainers van Antaris / Air Liquide

Wij zijn de trainers van Antares

Antares is een recreatieve volleybalvereniging in het noorden van Eindhoven. Een aantal jaren geleden, in 2008, zijn wij een fusie aangegaan met volleybalclub/vereniging Air Liquide en zijn we verder gegaan onder de naam Antares.

Mix tussen competitie en gezelligheid
Inmiddels bestaat Antares alweer 49 jaar en we proberen een leuke mix te vinden tussen het spelen van volleybal op competitief niveau en een leuke en gezellige vereniging met diverse activiteiten gedurende het seizoen.

Naast trainen spelen we onze competities op doordeweekse avonden. Dus al met al een leuke vereniging die buiten volleybaltrainingen en wedstrijden ook andere leuke activiteiten heeft.

Zoals de 1e donderdag in januari een oliebollentoernooi en aan het einde van het seizoen de Antabbq ofwel een Antares toernooitje met aansluitend een goed verzorgde barbecue.

oliebollenvolleybal Antaris / Air Liquide

oliebollenvolleybal Antaris

Lage contributie
Ook de contributie is erg laag gehouden, dit is maar €115 per seizoen en is al jaren niet verhoogd! Wie weet krijg je de smaak te pakken en wil je eens kennismaken met volleyballen en onze vereniging, dan staan de deuren van ‘Onze Tempel’ natuurlijk voor je open.

Nieuwe leden welkom!
We hopen je enthousiast gemaakt te hebben en  je te verwelkomen bij onze gezellige vereniging.

Aanmelden 

Menu